Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعیت ژاپن با شیب تندی پیر شده و نیروی آماده به کار آن به زیر ۶۰ درصد کاهش یافته است، ژاپن در بخشهای مختلف با کمبود نیروی کار رو به روست، این کشور بیش از ۲۰۰ درصد تولید ناخالص ملی خود را بدهکار است! و در نسبت بدهی به GDP بدهکارترین کشور جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ ژاپن که عنوان سالمندترین کشور جهان را یدک می کشد، بیش از 200 درصد تولید ناخالص ملی خود را بدهکار است و در نسبت بدهی به GDP بدهکارترین کشور جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مطالعات گوناگون اقتصاددانان در ادوار مختلف بر همبستگی مستقیم میزان رشد جمعیت با رشد اقتصادی تأکید می‌کند، این موضوع دربارۀ ژاپن نیز مصداق دارد؛ جمعیت ژاپن تا دو دهه قبل، یک جمعیت قبراق و نسبتاً جوان بود که بیش از 70 درصد آنها آماده اشتغال بودند و تنها 30 درصد زیر 15 سال یا بیشتر از 65 سال سن داشتند و به‌اصطلاح «مولّد» نبودند؛ اکنون، جمعیت ژاپن با شیب تندی پیر شده و نیروی آماده به کار آن به زیر 60 درصد کاهش یافته است!

در اکتبر2007 توسعه اقتصادی ژاپن به پایان رسید و در سال 2008 وارد رکود اقتصادی شد؛ ژاپن در بخشهای کشاورزی، خرده فروشی، ساخت و ساز، نگهداری از افراد مسن و کودکان با کمبود نیروی کار روبرو است.

دولت ژاپن از سال 2018 قصد دارد طی پنج سال،  345 هزار کارگر خارجی متخصص وارد کشور کند و این رقم تنها یک چهارم تعداد ظرفیت‌های شغلی خالی در بخش‌های مورد هدف دولت است.

فیلم/ آیا افزایش جمعیت باعث "فقر و مشکلات اقتصادی" می‌شود؟!نقش تحصیلات زنان در پازل "کاهش جمعیت" کشور/ به میدان آمدن نسلی که مسئولیت‌پذیر نیست!نجات از بحران جمعیتی کشور با تصویب و اجرای طرح "جوانی جمعیت؟!"/ 6 اشکال طرح جمعیتی مجلس+ فیلمماده به ماده طرح "جوانی جمعیت" در حال بررسی و اصلاح استپروفسور ژاکلین کاسون: کاهش جمعیت جهانی یک جنگ تمام‌عیار است!تنها منطقه‌ای که تا پایان قرن جمعیتی چشمگیر خواهد داشت!"جنگ جهانی جمعیت" آغاز شده است اما چرا؟!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سالمندان کاهش جمعیت اخبار ژاپن سالمندان کاهش جمعیت اخبار ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ین ژاپن بالا رفت
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی