Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@01:37:27 GMT

کنترل شیوع کرونا در ژاپن با روبات

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۵۵۰۵

کنترل شیوع کرونا در ژاپن با روبات

یک شرکت ژاپنی روباتی را برای مقابله با شیوه ویروس کرونا به کار گرفته است. این ربات در اصل برای کمک به جمعیت سالمند این کشور ساخته شده بود.

شرکت «میرا رباتیکز» روباتی به نام «اوگو»(ugo) ابداع کرده تا به جمعیت سالمند این کشور کمک کند. اما با توجه به ادامه تهدید کووید۱۹ در سراسر جهان این استارت آپ روبات های خود را به عنوان یک ابزار برای مقابله با پاندمی مذکور به کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کن ماتسویی مدیر این شرکت می گوید: ویروس کرونا نیاز به روبات ها را به وجود  آورده تا از میزان تماس مستقیم میان افراد بکاهد. ما از کشورهای دیگر از جمله سنگاپور و فرانسه نیز درخواست هایی داشته ایم.

آخرین ویژگی این روبات که از  راه دور کنترل می شود، بازویی است که با استفاده از نور مافوق بنفش ویروس های روی دستگیره های در را از بین می برد.

ربات«میرا رباتیکز» در حقیقت دو بازوی قابل تنظیم است که روی چرخ هایی سوار شده اند. این روبات ها از راه دور و به وسیله یک لپ تاپ و  دستگاه کنترل بازی رایانه ای هدایت می شوند. از سوی دیگر یک لیزر مخصوص اندازه گیری فاصله روی بدنه روبات نصب شده که به مسیریابی آن کمک می کند.

طی ۳۰ دقیقه می توان شیوه استفاده از روبات را آموخت. هزینه اجاره ماهانه این روبات هزار دلار است و می تواند با افزودن تجهیزاتی به آن توالت تمیز کند و عملیات جستجو انجام دهد.

این درحالی است که جمعیت جوان ژاپن در حال کاهش است و مقامات این کشور نیز تمایلی به پر کردن فرصت های شغلی با نیروهای انسانی خارجی ندارند. همین امر توسعه روبات در ژاپن را گسترده تر کرده است./مهر


اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور