Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ژاپن باید به جای محکوم کردن زنان، برای کمک به خانوارها اقدامات بیشتری در زمینه متعادل سازی کار و مسئولیت های مراقبت از خانواده انجام دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ معاون نخست وزیر ژاپن پس از سرزنش زنان بدون کودک به خاطر پریشانی های جمعیتی کشور تحت فشار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    تارو آسوی 78 ساله طی سخنرانی در جنوب ژاپن در Fukuoka اینکه افراد مسن باعث کاهش جمعیت کشور و افزایش هزینه های امنیت اجتماعی می شوند را انکار کرد.     آسو که عهده دار وزارت دارایی نیز است، گفت: "افراد بیگانه زیادی هستند که می گویند سالخورده ها باید سرزنش شوند، اما این اشتباه است. مشکل کسانی هستند که بچه نمی آورند."     آسو بدون شفاف سازی آنچه که واقعا می خواست بگوید، گفت: "حرف من بد برداشت شده است.   - کوچک شدن ژاپن   ژاپن کشور بسیار پیری است، به این معنا که بیش از 20 درصد جمعیت آن بالای 65 سال هستند. این کشور از سال 1970 تاکنون، کاهش جمعیتی ثابتی داشته است.   طبق گزارش وزارت بهداشت و کار در سال 2017، کمتر از 950000 نوزاد متولد شدند. این در حالی است که تعداد مرگ و میر در دوران پس از جنگ به 1.3 میلیون افزایش یافت.   توکیو، شهری با بیش از 9 میلیون جمعیت، در تمام 47 حوزه ژاپن پایین ترین میزان زاد و ولد را داراست.   با این حال، مادرانی که فرزند دارند، برای ادامه دادن شغل خود در تلاش برای فراهم آوردن مراقبت های مناسب برای فرزندان هستند.   توکیو بیشترین تعداد کودک در لیست انتظار برای امکانات مراقبت روزانه را دارد. بیش از 5400 کودک یعنی نزدیک به 30 درصد کل این آمار، به دنبال موقعیت فرار از مراکز مراقبت روزانه هستند.     - تعصب جنسیتی ناخودآگاه   به نقل از CNN، از دهه 1990 تاکنون، ژاپن به منظور افزایش زاد و ولد کشور سیاست هایی مانند؛ افزایش خدمات مراقبت از کودکان، بهبود مسکن و امکانات عمومی برای خانواده های کودکان را معرفی کرده است.   اما مسائل ساختاری هنوز مانع همکاری مردان و زنان در هماهنگ سازی شغل خود با زندگی خانوادگی می شود.   جف کینگستون، استاد مطالعات در دانشگاه Temple ژاپن گفت: "دولت باید به جای محکوم کردن زنان، برای کمک به خانوارها اقدامات بیشتری در زمینه متعادل سازی کار و مسئولیت های مراقبت از خانواده انجام دهد."   ژاپن در گزارش سالانه مجمع اقتصادی جهانی (WEF) درباره آخرین شکاف جنسیتی جهانی برای اندازه گیری برابری جنسیتی بین 149 کشور در رتبه 110 قرار گرفت.   طبق گزارش اتحادیه بین المجالس در سال 2017، زنان تنها 16 درصد از مقامات وزارتی در دولت را تشکیل می دهند.   معصومه میرحسینی      انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

دولت انگلیس از روز گذشته روند بازداشت پناهندگان برای اجرای طرح ضد مهاجرتی نخست وزیر و اخراج آن‌ها به رواندا را آغاز کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، حدود یک روز قبل از انتخابات محلی، دولت بریتانیا اجرای طرح ضد مهاجرتی بحث برانگیز ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس را آغاز کرده و پناهجویانی را که قرار بود به رواندا اخراج کنند، دستگیر کرد. منتقدان از مانور تبلیغات انتخاباتی نخست وزیر انگلیس سخن گفتند.

به گفته وزارت کشور بریتانیا، اولین افرادی که برای اخراج به رواندا برنامه ریزی شده بودند، در بریتانیا دستگیر شدند. مقامات انگلیس این گام را نقطه عطف دیگری در طرح اخراج افرادی که در آینده به دنبال حمایت در انگلیس هستند به این کشور آفریقای شرقی بدون در نظر گرفتن منشاء آنها نامید.

به گفته وزارت کشور انگلیس چندین عملیات در سراسر کشور انجام شده است. عکس‌ها و فیلم‌های ضبط شده از افرادی که با دستبند برده شده و داخل وسایل نقلیه می‌شوند منتشر شده است. "جیمز کلورلی"، وزیر کشور انگلیس گفت که آنها در حال تلاش برای دستگیری کسانی هستند که حق حضور در اینجا را ندارند تا بتوانیم پروازها را انجام دهیم. این وزارتخانه افراد دستگیر شده را "مهاجران غیرقانونی" توصیف کرد.

در ابتدا مشخص نبود چند نفر دستگیر شدند. هنوز تاریخ دقیقی برای اولین پرواز اخراج به رواندا مشخص نشده است. ریشی سوناک، نخست وزیر محافظه کار انگلیس اخیراً از ده تا دوازده هفته مانده تا انجام اولین پرواز صحبت کرده است. به گفت وی پس از آن حدود 5700 پناهجو که الزامات قانونی تازه تنظیم شده برای حق اقامت را برآورده نمی کنند، با هواپیما خارج خواهند شد. در گزارشی از تایمز آمده است که مقامات از محل فعلی بیش از 3500 نفر از 5700 نفری که تحت تاثیر این تصمیم قرار گرفته‌اند اطلاعی ندارند.

منتقدان، دولت سوناک را متهم می کنند که می خواهد با توجه به انتخابات محلی انگلیس در روز پنجشنبه، سیگنالی به رای دهندگان ارسال کند. حزب حاکم محافظه‌کار در این انتخابات احتمالاً با شکست قابل توجهی روبرو خواهد شد. اپوزیسیون همچنین اولین پناهنده را که دولت انگلیس به عنوان بخشی از این تلاش از کشور بیرون رانده و به رواندا فرستاده است تلاشی در این راستا می بیند. بر اساس گزارش‌های رسانه‌ها، یک پناهجوی رد شده روز دوشنبه برای اولین بار انگلیس را به مقصد رواندا به عنوان بخشی از مدلی که به عنوان برنامه بازگشت داوطلبانه شناخته می‌شود با وعده پول ترک کرد.

علیرغم تصمیمات قانونی علیه این طرح و هشدارهای سازمان های حقوق بشری، دولت بریتانیا تصمیم گرفت در آینده افرادی را که به اصطلاح به طور نامنظم وارد این کشور شده بودند، بدون توجه به منشأ و بدون بررسی درخواست های پناهندگی، به رواندا اخراج کند. این کشور آفریقایی به طور خاص به عنوان یک کشور ثالث امن طبقه بندی شد، اگرچه استدلال های زیادی علیه آن وجود دارد.

محافظه‌کاران امیدوارند که این اخراج‌ها اثر بازدارنده‌ای بر کسانی که به دنبال حمایت هستند و می‌خواهند برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند، داشته باشد. در آینده، درخواست پناهندگی این افراد توسط دولت رواندا بررسی خواهد شد. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در رواندا را خواهند داشت و نمی توانند به بریتانیا بازگردند.

بر اساس آمار های رسمی، بیش از 57000 نفر از ژانویه 2022 تا ژوئن 2023 با قایق های کوچک از کانال انگلیسی مانش وارد این کشور شده اند. در چهار ماهه نخست امسال بیش از 7200 نفر از این طریق وارد این کشور شدند.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی توانند به انگلیس بازگردند.

حزب مخالف کارگر معتقد است که این اقدامات سوناک یک کمپین روابط عمومی در طول مبارزات انتخاباتی است. ایوت کوپر، سخنگوی امور داخلی حزب کارگر در این باره گفته است : توری ها آنقدر ناامید هستند که قبل انتخابات محلی می خواهند به هر شکلی هر پروازی را به رواندا بفرستند.

تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ین ژاپن بالا رفت
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد؟ + فیلم | وقتی دست آقای سیاستمدار روی هوا ماند!
  • اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد جدید می‌خرد
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد